Case Study

Izbor nekoliko projekata sa pričom vrednom deljenja...

U današnjem digitalnom svetu korisnici svakim danom postaju sve informisaniji i sve zahtevniji, a na nama je da se prilagodimo i da pronađemo načine da im priđemo i da ih inspirišemo da se povežu sa Vama i vašim poslovanjem. Saznajte nešto više o nekoliko projekata koje smo uspešno realizovali i podelite sa nama Vaša razmišljanja.

Penya

IOS & ANDROID APPLICATION

The FCB World Penyes Federation will now be connected thanks to the “Penya” platform. The official FC Barcelona World Penyes Federation online platform and mobile apps for iOS and Android.

Saznajte više Google Play App Store

PlayHub - Univerzalni video pretraživač

iOS & android aplikacija

Playhub vam omogućava da kroz jednu aplikaciju pretražujete više video sharing platformi, kreirate svoje plejliste i da ih delite sa svojim prijateljima.

Saznajte više

BAN Human Trafficking

Android & iOS App, Responsive Website, Concept development, Illustrations, Facebook Campaign

In 2014 ASTRA was implementing a Balkans Act Now! project that was designed to address the problem of trafficking in human beings with emphasis in CSO (Community service organization) capacity building and monitoring the rights of the victims.

Saznajte više Google Play App Store Internet prezentacija

Telenor Retail Mode

sistem za optimizaciju poslovnih procesa

"Telenor Retail Mode" predstavlja jedinstven sistem koji čine web i mobilna aplikacija namenjene za internu upotrebu. Kompletno rešenje je izrađeno po zahtevu klijenta, a sa ciljem optimizacije poslovnih procesa i povećanja interakcije sa korisnicima u maloprodajnim objektima. Sistem takođe predstavlja dodatni komunikacioni kanal za prezentaciju proizvoda i usluga iz aktuelne ponude Telenor grupe.

Saznajte više Google Play

Magic Box - VOD platforma

IOS & ANDROID APPLICATION

Magic Box je kompletno rešenje za Video na zahtev koji omogućava korisnicima da gledaju i preuzimaju filmove sa njihovih kompjutera ili mobilnih uredjaja. To je custom software koji uključuje i web aplikaciju za krajnjeg korisnika kao i backend aplikaciju za administraciju sa visokim nivoom zaštite od piraterije.

Saznajte više Google Play App Store Internet prezentacija

Transaction System

Poslovni softver, Dizajn

Transaction System predstavlja kompletno softversko rešenje za poslovanje osiguravajuće kuće. Cilj sistema je da automatizuje kompletan proces prodaje osiguranja, praćenja klijenata, praćenje naplate, organizacije zaposlenih kao i pružanje izveštaja top menadžmentu kompanije. Web aplikacija rađena je kao custom rešenje prilagođeno specifičnim potrebama klijenta.

Saznajte više

International Business Council

Event branding & design

Organizing an event is very demanding process and it requires whole teams to get it all done on time and to fulfill high attendee expectations. We have been selected as a design team to cover complete branding for few international events that has been held all over the Europe and Asia.

Saznajte više